Croaziere Marea Baltică

Croazieră Marea Baltică

Dacă aţi rezervat o croazieră pe Mării Baltice, atunci aveţi posibilitatea de a vizita porturile oraşele Ligii Hanseatice. Aceste orase au devenit prin intermediul legăturilor comerciale maritime din jurul Mării Baltice aşezări foarte bogate şi respectate. Un alt motiv pentru o croazieră pe Marea Baltice este cunoaşterea diverselor state de pe malul acesteia. Acest lucru - după deschiderea CSI - este acum foarte uşor. Între timp, aproape toate porturile principale de la Marea Baltică au efectuat modificări pentru croaziere.

La o croazieră aici diversele atracţii turistice ale oraşelor portuare se succed perlele unui colier. În ultima vreme au descoperit şi liniile americane posibilităţile Mării Baltice. Un motiv pentru aceasta este faptul că mulţi cetăţeni americani au strămoşi în ţările riverane Mării Baltice. Pentru o croazieră în Marea Baltică trebuie să vă prograţi o medie de şapte până la paisprezece zile. Cea mai bună perioadă este din mai până în septembrie. De cele mai multe ori, croazierele încep în Kiel şi Rostock şi includ canalul Marea Nordului- Marea Baltică.

O croazieră la Marea Baltică este întotdeauna o aventură - fie cu o navă de proporţii, fie cu un iaht. Petreceţi apoi o seară sau chiar o noapte într-unul din porturile Mării Baltice - astfel vacanţa este completă şi vă puteţi întoarce acasă cu multe amintiri frumoase.